donderdag 25 februari 2021

De jeugd heeft de toekomst........ dat zeggen ze, maar als ik de beelden zie, zie ik merendeel jeugd die geen opvoeding gehad heeft.......................... Donderdag 25 februari 2021.

 We zitten nu een jaar met een pandemie opgescheept, en het virus blijkt niet zomaar een verkoudheidje te zijn. Nu lopen er een paar halve zolen rond; genoemd "virus waarheid "  * ze noemden zich eerst "virus waanzin " die een redelijk ongefundeerde blik op de corona pandemie verspreidt. 


Men denkt dat er allemaal complotten worden gesmeed door de overheid en dat de ziekenhuizen helemaal niet vol liggen met Covid 19 pati├źnten en dat er al helemaal geen extra doden zijn door de pandemie.

Ze hebben zelfs een rechtszaak tegen de overheid aangespannen om de avondklok weer weg te krijgen uit het straatbeeld ! En in 1e instantie gaf een rechter hun gelijk. Niet zozeer vanwege de eerder genoemde feiten, maar omdat de regering een spoedwet had gebruikt op een manier die ze niet hadden mogen doen.

Gelukkig ging de regering ertegen in beroep en blijft de avondklok gewoon gelden en ook na het hoger beroep zal dit zo blijven, omdat de regering zijn huiswerk nu wel gedaan heeft en de wet in een andere vorm gegoten heeft.
De mensen van "viruswaarheid " zouden eens een paar dagen moeten meelopen op een intensive care !!
Het zijn veelal jongeren die dit gedachtegoed ook aanhouden.

De laatste dagen is het extreem mooi weer (* en dat net na een week met sneeuw/ vorst en ijs ).
De temperaturen breken weer records, want in het zuiden werd makkelijk 18 C gehaald en dat is in deze tijd van het jaar uitzonderlijk.
Het lijkt wel lente ( maar dat is het niet ).

Gisteren ging de jeugd massaal los en kwamen met honderden bij elkaar in de stadsparken, zoals het Vondelpark in Amsterdam, maar ook de parken in Utrecht en Tilburg oa stroomden vol met jeugd en de anderhalve meter afstand regel werd massaal met voeten getreden.
We zitten net in een begin van een 3e golf !  Want het coronavirus is zich aan muteren.
En zodoende is in Nederland de britse variant ( zoals ze het gemuteerde virus noemen ) dominant aan worden en dit virus is veel besmettelijker dan het oorspronkelijke virus.

Na een moeizaam behaalde daling van het aantal geïnfecteerden ( sinds herfst 2020 liep het aantal besmettingen zeer snel op ! ) hebben we nu alweer 2 weken lang een stijgende trend. Dus dat is het begin van de 3e golf !!
Dus dat de jeugd massaal bij elkaar klit in parken omdat het mooi weer is, en de jeugd zo zielig is, zorgen ze er ondertussen voor dat er ook weer meer besmettingen komen met dit gedrag.
En op deze manier zullen de ziekenhuizen en de intensive care afdelingen weer vol stromen.

Van mijn part krijgt de hele jeugd die nu lekker samen klit allemaal het corona-virus !
Als ze dan maar niet de ziekenhuizen belasten of anderen mensen aansteken.

Wat ik ook stuitend vind om te zien is hoeveel rommel ze achterlaten als ze uit de parken verwijderd worden. De jeugd neemt ons tegenwoordig kwalijk dat "wij " er een puinhoop van gemaakt hebben, zoals we de aarde achter laten ( een komende milieuramp door de opwarming van de aarde ).
En daar hebben ze gelijk in. Maar zie wat ze nu zelf doen.
Het is goed te zien in de filmpjes van de NOS en van NU.nl.

De link's zal ik hier onder plaatsen.

https://nos.nl/artikel/2370183-amsterdam-sluit-zijingangen-vondelpark-om-drukte-tegen-te-gaan.html

 

https://nos.nl/artikel/2370132-parken-ontruimd-vanwege-drukte-amsterdamse-agenten-bekogeld.html https://www.nu.nl/285973/video/politie-treedt-op-in-vondelpark-vanwege-grote-drukte.html?jwsource=em

 

https://www.nu.nl/binnenland/6118397/politie-grijpt-in-bij-bomvolle-parken-in-amsterdam-tilburg-en-groningen.html 

 

https://www.nu.nl/binnenland/6118461/amsterdam-beperkt-toegang-tot-het-vondelpark-en-regelt-meer-toezicht.html 


En als de politie de parken schoon veegt omdat de corona regels worden overtreden, worden ze nog even bekogeld met flessen en andere troep.

Maar zie de foto's vanaf de website "geen stijl "  van de troep die de jeugd achterlaat. Vandaar mijn mening dat ze geen opvoeding genoten hebben. Want dat is wat ik steeds meer zie....


https://www.geenstijl.nl/5157871/amsterdam-zwaarvervuild-vondelpark-dicht-na-walgelijk-gedrag-asociale-d66-gl-klimaatjongeren/


De jeugd heeft de toekomst..... nou, ik hou mijn hart vast !!

Bij mij in de buurt ( Purmerend ) zitten een Mc Donalds en KFC.
Bijna een kilometer ver vind je nog heel veel afval van deze twee ketens op straat en in de bosjes.
Allemaal KFC bakjes en McDonalds piepschuim bakjes ets.