woensdag 19 januari 2022

Het wordt steeds gekker............................... viruswaarheid en een IQ als van een poffertje................. 19 januari 2022.

     Ben je rustig aan internetten en wordt je lastig gevallen met dit soort afbeeldingen en tekst in de nieuwsgroepen.

Ze stellen dat als ik het niet eens ben met hun berichten en meningen, filmpjes etc, dat je dan een IQ van een poffertje heb.
Snap niet waar ze zich druk om maken, en hun boodschap overal uitdragen.
Als ze denken dat zijzelf gelijk hebben, dan zou ik mij niet druk maken om mensen die dit gedachtegoed niet hebben. Laat mensen gewoon met rust.


Viruswaarheid Juridische Zaken d.d. 18 januari 2022

Voor iedereen die een prik gaat halen toch maar even kijken, het kan je leven redden.
Gelukkig gaat het de goede kant op, steeds meer mensen krijgen in de gaten dat ze belazerd worden.


Scheelt veel onzin, deze mensen zijn zo doorgedraaid door de prik en angst dat hun commentaren beneden het IQ van een poffertje blijven, verspilde energie om daar op te reageren.

 

Al vind ik het knap gemaakt, het plaatje, maar je moet toch een kronkel in je kop hebben om dit op internet te zetten !?    Zo kun je wel zien wat voor gekken er op internet zitten.

 

Steeds meer van die ellende en onzin met verlengstuk op het internet te vinden.
Nou, ik zeg wel vinden, maar het wordt aan je opgedrongen ! Net als nu in de nieuwsgroepen.

Gelukkig krijgen ze de wind van voren van nieuwsgroep gebruikers, dat ze moeten oprotten met die leugen verhaaltjes en filmpjes.

 

 

 

 

Dit zijn de boosdoeners in hun complot-denken 


Dit beeldmateriaal hoef je niet te zien, dus denk je … het bevalt mij niet … move on.
Ik zie veel zinloze berichten van angstige boosterprikkers in de hoop dat ze gelijk krijgen zonder ook maar een minuut gekeken te hebben, dom blijft dom op die manier.

Het veranderd, wereldwijd wordt het destructieve corona plan de kop in gedrukt, de mensen pikken het niet meer en de dwazen psychopaten gaan het niet voor elkaar krijgen om er China 2.0 van te maken.
Hoewel er nog wel wat doden zullen vallen door de nutteloze boosters en achterlijke ongezonde maatregelen.
Als mens ben je vrij om over je eigen lijf en gedachte te beslissen, het plan van deze criminele psychopaat Klaus Schwab met zijn globalistische idioten gaat niet door.
Allen die daar aan meegewerkt hebben incl. onze slappe sukkel Willempie voor het tribunaal wegens landverraad.

Over deze film:
Waarom vormen vaccinaties ernstige lichamelijke, geestelijke en gedragsmatige gevaren voor de mens?
Raymond Obomsawin geeft een historisch overzicht van menselijke pogingen om immuniteit te creƫren, kunstmatig, via vaccinatie.
Hij onderzoekt de problemen rond deze kunstmatige pogingen om de menselijke gezondheid te beschermen.
Raymond Obomsawin toont de werkelijke oorzaken van enkele van de meer recente gezondheidsproblemen en hoe vaccins, naast andere kunstmatige chemicaliƫn en farmaceutica, schadelijke en, vaak, levenslange gezondheidsschade veroorzaken.
Hij toont aan, via statistische en historische feiten, dat vaccins geen positieve invloed hebben op de afname van ziekten. Bekijk deze video die de waarheid over vaccins blootlegt.

op deze link kunt u deze onzin verder lezen:

https://www.frontnieuws.com/vaccinregime-op-de-rand-van-de-afgrond-nu-waarschuwen-ook-de-eerste-ziekenhuizen-voor-covid-vaccinatie/