vrijdag 14 juli 2023

Niet goed bedacht......................... Vrijdag 14 juli 2023

 Een aantal blog's terug sprak ik nog er over dat als ik nierstenen had in mijn rechter urineleider, dat die er makkelijker door gingen dan aan de linker urineleider. Omdat de linker urineleider veel meer beschadigd is door alle kolieken en nierstenen die ik daar gehad heb.

Vorige week ben ik door het 20 jaar oude tuinbankje gezakt ( gevallen, ik stond er op een onhandige manier op ). En net als met het van de trap vallen heb ik ook nu weer niersteenklachten.
Lijkt wel als ik val dat er een stuk afbreekt en ik daarna mer de gebakken peren zit.


Maar daar merk ik nu niets van.
Ik heb al sinds maandag last van nierstenen ( of een niersteen ) in mijn rechter urineleider.
Vandaag dat ik deze week van alles af heb moeten zeggen.

Want de pijn gaat niet weg en is moeilijk te bestrijden.
Gister nog wel even langs Marloes geweest.... haar verjaardag, maar verder niets.

Sinds eergisteren ook weer misselijkheidsklachten, dus de nierfunctie lijkt erg afhankelijk van de rechter nier.  Zodra ik daar klachten aan heb, dan wordt mijn nierfunctie zo slecht dat ik weer moet overgeven. ( zoals vanmorgen ).
Ik heb vanmiddag ook morfine zetpil genomen....en buscopan IM gespoten,. maar niets lijkt te helpen.
IK krijg ook last van koude handen.... meestal geen goed teken.

Ben bezorgd hoe het verder gaat. Heb zo een idee dat het niet de goede kant op gaat.

 Nu ( 19 uur ) zakt de pijn eindelijk na heel veel medicatie. ( eigenlijk teveel medicatie ).15 juli zondag,

Ja fijn, het zijn weer overgeef dagen geworden !! Dan net niet de wasbak kunnen halen, is ook zo fijn  ( omdat het overgeven zonder waarschuwing vooraf komt en ik richting keuken liep vanaf de bank om paracetamol in te nemen vanwege koppijn.